DAMPARFYM

Letar du efter en ny damparfym?  Då har du kommit helt rätt!

Parfymkungen listar de populäraste damparfymerna på marknaden, vi har gjort det enkelt att söka och hitta rätt parfym till rätt pris.
Oavsett om du ska köpa en parfym till dig själv eller till någon du tycker om så hittar du rätt doft här.
Fynda damparfymer från märken som Gucci, Hugo Boss, Elizabeth Arden, Escada och många fler och spara upp till 70%

Hitta rätt parfym till rätt pris.

På parfymkungen hittar du över 1000 olika parfymer från de största och kändaste tillverkarna på marknaden. Fynda bland mängder av olika varumärken, vi listar priser från de populäraste Svenska parfymbutikerna och uppdaterar våra priser dagligen.
parfymer

Rätt doft för just dig!

De flesta människor reagerar positivt på lukten av en parfym, man associerar ofta en lukt till en händelse, person eller plats.
Man kan tycka att det är obetydligt med en parfym men det är bevisat att en god doft skapar ett bestående intryck.

Eftersom en doft tilltalar ett av våra viktigaste sinnen, är det viktigt att välja rätt doft som passar just dig och som kommer lämna ett intryck hos de du möter.

Om man ställer frågan, vilket är det bästa parfymmärket så brukar man få många olika svar, allt från dyra varumärken från de kändaste modehusen till billigare doften som man kan köpa i livsmedelsbutiker.

Värt att komma ihåg är att det finns en anledning till att designermärken är dyrare. Det läggs betydligt mer tid och pengar i att utforma den perfekta doften som varumärkesinnehavaren kan vara stolt över och ha sitt varumärke på som kommer att synas överallt, samt att råvarorna i en parfym från ett känt varumärke är betydligt bättre.

Populära damparfymer 2022.

Hugo Boss Alive – Denna träiga aromatiska doft från Hugo Boss lanserades under 2020 och blev snabbt en bästsäljare, doften finns i både Edp och Edt.
DKNY Be Delicious – Denna somriga doft från DKNY väcker sommarkvällsminnen till liv, doften lanserades 2004 och har sedan dess blivit en favorit i alla åldrar.
Giorgio Armani Si Passione – En blommig favorit från Giorgio Armani som lanserades 2017 och är en uppföljare till den tidigare bästsäljaren Armani Si.

Hugo Boss The Scent for Her – Ännu en Hugo Boss parfym som toppar listorna på populära parfymer detta år, denna sensuella parfym väcker passionen i liv.
Ariana Grande Ari – En riktig storsäljande parfym från popikonen Ariana Grande som lanserades 2015 och snabbt blivit en bästsäljare.

YSL Black Opium – En rock’n roll utgåva av den klassiska parfymen YSL Opium som blivit en storsäljare sedan lanseringen 2014.

Parfymkungen.se
Logo