HERRPARFYM

Letar du efter en ny herrparfym?
På parfymkungen hittar du hundratals parfymer av alla de populäraste modehusen till bästa pris.
Vi guidar dig till rätt butik så att du enkelt kan beställa din favoritdoft bland de populäraste parfymbutikerna i Sverige.
Fynda bland populära märken för män som Hugo Boss, Davidoff, Paco Rabanne och många fler

Hitta rätt parfym till rätt pris.

På parfymkungen hittar du över 1000 olika parfymer från de största och kändaste tillverkarna på marknaden. Fynda bland mängder av olika varumärken, vi listar priser från de populäraste Svenska parfymbutikerna och uppdaterar våra priser dagligen.
herrparfym

Att välja rätt herrparfym

Att hitta rätt doft för män kan vara en svår uppgift.
Herrparfymer tillverkas för att tilltala de flesta manliga konsumenterna och parfymerna är designade med olika grader av maskulinitet.
Genom att förstå de olika faktorerna som doftnoter och om parfymen är lätt och fräsch eller tung och lite starkare så kan det underlätta valet av rätt doft för en man. Parfymen återspeglar oftast mannens personlighet och klädstil och man bör testa sig fram vilken doft som passar till rätt tillfälle.
En stilmedveten man har oftast flera olika parfymer för olika tider, platser och klädval.

Populära herrparfymer 2022

Gucci Guilty For Men – En stark parfym med en modern och förförisk ton, den ger en känsla av spänning och utstrålar mannens ultimata förföriska kraft.

Paco Rabanne 1 Million – Denna lite ljusare och fräscha doften från Paco Rabanne blev snabbt en favorit bland många män, kan det bero på flaskans utseende?

Giorgio Armani Code – Det lyxiga utseendet och mystiska och unika auran blev snabbt en av Armanis bästsäljande parfym, den ultimata manliga doften.

Hermes Terre D´Hermes – Man kan nog säga att denna doft passar alla mogna män, en klassisk doft som definitivt blivit en bästsäljare.
Giorgio Armani Acqua Di Gio – En av Armanis flaggskepp, säg någon man som inte känner till den lyxiga och mest populära herrparfymen genom tiderna.

Parfymkungen.se
Logo