Carolina Herrera
Good Girl EdP 30ml

Damparfym | rek. butikspris: 860kr
Du kan spara upp till: 290 kr (34%)

570 kr

Varumärke:Carolina Herrera

*priserna uppdateras varje dag men ibland kan vissa priser avvika om butiken ändrat priset senaste timmarna.

Carolina Herrera Good Girl EdP 30ml

Utforska den förföriska och djärva doften med Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum i 30ml. Lanserad 2016, har denna ikoniska doft snabbt blivit en favorit tack vare sin djärva och kontrasterande komposition som fångar essensen av modern kvinnlighet. Good Girl är en hyllning till den mångfacetterade kvinnan, med en blandning av mörka och ljusa doftnoter som skapar en fängslande och oförglömlig upplevelse.

Historik och Inspiration

Good Girl lanserades 2016 av Carolina Herrera som en del av deras exklusiva parfymkollektion. Denna doft är skapad för att spegla den moderna kvinnans komplexitet och styrka, och är inspirerad av dualiteten mellan gott och ont som finns inom varje kvinna. Med sin sensuella och sofistikerade komposition, är Good Girl en parfym som utmanar och förför på samma gång.

Doftnoter

Carolina Herrera Good Girl EdP erbjuder en djärv och komplex doftprofil som utvecklas över tid, vilket gör varje upplevelse unik och minnesvärd.

Toppnoter:

  • Mandarin: En fräsch och livlig öppning som ger en uppfriskande start.
  • Almond: Tillför en subtil sötma och nötaktig ton.

Hjärtnoter:

  • Jasmin Sambac: En blommig och exotisk not som ger en förförisk och feminin känsla.
  • Tuberose: Tillför en krämig och fyllig blommig ton som förstärker hjärtats djup.

Basnoter:

  • Tonkaböna: Ger en varm och söt avslutning med en hint av vanilj.
  • Kakao: Tillför en rik och djup chokladaktig ton som gör basen oemotståndlig.
  • Kaffe: En unik och intensiv not som ger en djärv avslutning.
  • Vanilj: En söt och krämig ton som ger basen en långvarig och behaglig värme.

Förpackning och Design

Flaskan för Carolina Herrera Good Girl är lika djärv som doften själv. Den ikoniska stilettklack-formade flaskan är en symbol för kraft och elegans, med en sofistikerad svart lackfinish och gyllene häl. Denna unika design gör flaskan till en perfekt prydnad och en omedelbar blickfångare på varje parfymbord.

Användning och Anledning

Carolina Herrera Good Girl EdP 30ml är en mångsidig doft som passar för alla tillfällen, både dag och natt. De fräscha och blommiga topp- och hjärtnoterna gör den idealisk för daglig användning, medan de djupa och sensuella basnoterna gör den till ett perfekt val för kvällsevent och speciella tillfällen. Oavsett var du är, kommer Good Girl att framhäva din självsäkerhet och elegans.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Carolina Herrera Good Girl EdP 30ml mer än bara en parfym; det är en doft som fångar essensen av modern kvinnlighet och styrka. Med sin komplexa och förföriska doftprofil erbjuder den en unik upplevelse som utvecklas över tid. Upptäck denna ikoniska doft och låt den bli en del av din personliga stil.

Köp den nu och jämför priser hos oss för att hitta det bästa erbjudandet på Carolina Herrera Good Girl EdP 30ml!