Hugo Boss
Boss Bottled EdT 50ml

Herrparfym | rek. butikspris: 1005kr
Du kan spara upp till: 416 kr (41%)

589 kr

Varumärke:Hugo Boss

*priserna uppdateras varje dag men ibland kan vissa priser avvika om butiken ändrat priset senaste timmarna.


Hugo Boss – Boss Bottled EdT 50ml

Utforska den sofistikerade och förtrollande doften med Hugo Boss Boss Bottled Eau de Toilette i 50ml, en parfym som symboliserar framgång och självsäkerhet. Lanserad 1998, är denna ikoniska doft en hyllning till den moderna mannen och hans förmåga att balansera karriär och personlig stil. Boss Bottled är en doft för mannen som strävar efter excellens och ständigt strävar efter att vara bäst.

Historik och Inspiration

Boss Bottled lanserades 1998 av det prestigefyllda modehuset Hugo Boss och har sedan dess blivit en av världens mest populära herrdofter. Inspirerad av den framgångsrika mannen och hans distinkta elegans, skapade Hugo Boss en doft som symboliserar makt, karisma och sofistikering. Boss Bottled är en doft för mannen som tar kontroll över sitt öde och leder med stil.

Doftnoter

Hugo Boss Boss Bottled EdT erbjuder en sofistikerad och förtrollande doftprofil som utstrålar karisma och självsäkerhet.

Toppnoter:

  • Äpple: En fruktig och fräsch öppning som ger en uppfriskande start.
  • Plommon: Tillför en söt och saftig ton som kompletterar äpplets friskhet.
  • Citrusnoter: En livlig och energigivande not som förstärker doftens dynamik.

Hjärtnoter:

  • Kanel: En kryddig och varm not som ger en sensuell och förförisk känsla.
  • Mahogny: En träig och maskulin ton som ger hjärtat djup och karaktär.
  • Neljlika: Tillför en kryddig och aromatisk ton som kompletterar de andra hjärtnoterna.

Basnoter:

  • Sandelträ: Ger en varm och krämig avslutning som är både förförisk och behaglig.
  • Olivträ: En jordnära och robust ton som ger basen djup och karaktär.
  • Vanilj: Tillför en söt och mjuk ton som fulländar doftens elegans.

Förpackning och Design

Flaskan för Hugo Boss Boss Bottled är lika stilren som doften själv. Designad med en enkel och elegant form, är flaskan en symbol för tidlös skönhet och klassiskt manligt raffinement. Med sin rena linjer och den ikoniska logotypen, är flaskan en perfekt balans mellan enkelhet och elegans.

Användning och Anledning

Hugo Boss Boss Bottled EdT 50ml är en mångsidig doft som passar för alla tillfällen, både dag och natt. De fruktiga och kryddiga topp- och hjärtnoterna gör den idealisk för daglig användning, medan de varma och förföriska basnoterna gör den till ett perfekt val för kvällsevent och romantiska tillfällen. Oavsett var du är, kommer Boss Bottled att framhäva din sofistikation och självsäkerhet.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Hugo Boss Boss Bottled EdT 50ml mer än bara en parfym; det är en doft som fångar essensen av framgång och självsäkerhet. Med sin sofistikerade och förtrollande doftprofil erbjuder den en unik upplevelse som utvecklas över tid. Upptäck denna ikoniska doft och låt den bli en del av din personliga stil.