Jean Paul Gaultier
Le Male EdT 75ml

Herrparfym | rek. butikspris: 955kr
Du kan spara upp till: 321 kr (34%)

634 kr

*priserna uppdateras varje dag men ibland kan vissa priser avvika om butiken ändrat priset senaste timmarna.

Jean Paul Gaultier Le Male EdT 75ml

Upplev den ikoniska och förföriska doften med Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette i 75ml, en parfym som hyllar den moderna mannens styrka och sensualitet. Lanserad 1995, har Le Male blivit en tidlös klassiker tack vare sin unika och djärva komposition. Denna doft är en hyllning till den traditionella maskuliniteten med en modern twist, vilket gör den till en favorit bland män över hela världen.

Historik och Inspiration

Le Male lanserades 1995 av den legendariska modedesignern Jean Paul Gaultier. Inspirerad av sjömansuniformer och den klassiska maskuliniteten, skapade Gaultier en doft som är både kraftfull och sensuell. Le Male är en hyllning till mannen som vågar vara sig själv, med en komposition som balanserar tradition och modernitet på ett unikt sätt.

Doftnoter

Jean Paul Gaultier Le Male EdT erbjuder en distinkt och lockande doftprofil som utvecklas över tid och lämnar ett bestående intryck.

Toppnoter:

  • Mint: En fräsch och kylig öppning som ger en uppfriskande start.
  • Lavendel: Tillför en aromatisk och klassisk ton som är både lugnande och maskulin.
  • Bergamott: En citrusaktig och livlig not som balanserar de andra toppnoterna.

Hjärtnoter:

  • Kanel: En kryddig och varm not som ger en djup och förförisk känsla.
  • Apelsinblomma: Tillför en blommig och söt ton som kompletterar kanelens kryddighet.
  • Kummin: En unik och aromatisk not som förstärker hjärtats komplexitet.

Basnoter:

  • Vanilj: Ger en söt och krämig avslutning som är både varm och förförisk.
  • Cederträ: Tillför en träig och jordnära ton som ger basen djup och långvarighet.
  • Sandelträ: En mjuk och krämig tränot som fulländar doftens elegans.
  • Tonka böna: Ger en varm och söt avslutning med en hint av vanilj.

Förpackning och Design

Flaskan för Jean Paul Gaultier Le Male är lika ikonisk som doften själv. Designad som en manlig torso, är flaskan klädd i en sjömansrandig tröja som hyllar Gaultiers signaturstil. Denna unika och djärva design gör flaskan till en omedelbar blickfångare och en perfekt prydnad på varje parfymbord.

Användning och Anledning

Jean Paul Gaultier Le Male EdT 75ml är en mångsidig doft som passar för alla tillfällen, både dag och natt. De fräscha och kryddiga topp- och hjärtnoterna gör den idealisk för daglig användning, medan de djupa och sensuella basnoterna gör den till ett perfekt val för kvällsevent och speciella tillfällen. Oavsett var du är, kommer Le Male att framhäva din självsäkerhet och karisma.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Jean Paul Gaultier Le Male EdT 75ml mer än bara en parfym; det är en doft som fångar essensen av maskulinitet och styrka. Med sin komplexa och förföriska doftprofil erbjuder den en unik upplevelse som utvecklas över tid. Upptäck denna ikoniska doft och låt den bli en del av din personliga stil.