Paco Rabanne
1 Million EdT 50ml

Herrparfym | rek. butikspris: 935kr
Du kan spara upp till: 265 kr (28%)

670 kr

Varumärke:Paco Rabanne

*priserna uppdateras varje dag men ibland kan vissa priser avvika om butiken ändrat priset senaste timmarna.

Paco Rabanne 1 Million EdT 50ml

Utforska den lyxiga och förföriska doften med Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette i 50ml, en parfym som hyllar framgång och överflöd. Lanserad 2008, har denna doft snabbt blivit en ikon inom parfymvärlden tack vare sin unika och djärva komposition. 1 Million är en doft för den självsäkra mannen som inte är rädd för att sticka ut och skapa ett starkt intryck.

Historik och Inspiration

1 Million lanserades 2008 av modehuset Paco Rabanne som en hyllning till mannen som vågar drömma stort och leva livet fullt ut. Inspirerad av rikedomen och överflödet hos den moderna manliga lyxen, skapade Paco Rabanne en doft som utstrålar framgång och sensualitet. 1 Million är en doft för mannen som vet vad han vill ha och inte är rädd för att ta risker för att nå sina mål.

Doftnoter

Paco Rabanne 1 Million EdT erbjuder en förförisk och maskulin doftprofil som utvecklas över tid och lämnar ett bestående intryck.

Toppnoter:

  • Blodapelsin: En frisk och livlig öppning som ger en uppfriskande start.
  • Mint: Tillför en krispig och fräsch ton som balanserar de andra toppnoterna.
  • Grapefrukt: En citrusaktig och energigivande not som förstärker doftens fräschör.

Hjärtnoter:

  • Rosenträ: En varm och träig not som ger en sensuell och förförisk känsla.
  • Kanel: En kryddig och aromatisk ton som ger djup och karaktär åt hjärtat.
  • Kryddnejlika: Tillför en kryddig och maskulin ton som kompletterar de andra hjärtnoterna.

Basnoter:

  • Läder: Ger en maskulin och förförisk avslutning som är både djärv och sensuell.
  • Patchouli: En jordnära och mystisk ton som ger basen djup och karaktär.
  • Ambra: Tillför en varm och sensuell slöja som omsluter huden.

Förpackning och Design

Flaskan för Paco Rabanne 1 Million är lika imponerande som doften själv. Designad som en lyxig guldbar, är flaskan en symbol för rikedom och överflöd. Med sin elegant skulpterade form och den ikoniska guldfinishen, är flaskan en omedelbar blickfångare och en perfekt prydnad på varje parfymbord.

Användning och Anledning

Paco Rabanne 1 Million EdT 50ml är en mångsidig doft som passar för alla tillfällen, både dag och natt. De fräscha och kryddiga topp- och hjärtnoterna gör den idealisk för daglig användning, medan de djupa och sensuella basnoterna gör den till ett perfekt val för kvällsevent och speciella tillfällen. Oavsett var du är, kommer 1 Million att framhäva din självsäkerhet och magnetism.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Paco Rabanne 1 Million EdT 50ml mer än bara en parfym; det är en doft som fångar essensen av framgång och överflöd. Med sin komplexa och förföriska doftprofil erbjuder den en unik upplevelse som utvecklas över tid. Upptäck denna ikoniska doft och låt den bli en del av din personliga stil.