Versace
Eros EdT 50ml

Herrparfym | rek. butikspris: 880kr
Du kan spara upp till: 434 kr (49%)

446 kr

Varumärke:Versace

*priserna uppdateras varje dag men ibland kan vissa priser avvika om butiken ändrat priset senaste timmarna.

Versace Eros EdT 50ml

Utforska den passionerade och magnetiska doften med Versace Eros Eau de Toilette i 50ml, en parfym som fångar essensen av kärlek och begär. Lanserad 2012, är denna doft en hyllning till den gudomliga kärleken och den antika grekiska mytologin. Eros är en doft för mannen som lever livet med passion och intensitet, och som inte är rädd för att visa sina känslor.

Historik och Inspiration

Eros lanserades 2012 av det ikoniska modehuset Versace som en hyllning till kärlekens gud, Eros, i den grekiska mytologin. Inspirerad av kärlekens passion och begärets magnetism, skapade Versace en doft som utstrålar sensualitet och styrka. Eros är en doft för mannen som vågar älska med hjärtat öppet och som lever varje ögonblick med intensitet.

Doftnoter

Versace Eros EdT erbjuder en passionerad och förförisk doftprofil som fångar uppmärksamheten och lämnar ett bestående intryck.

Toppnoter:

  • Mynta: En fräsch och krispig öppning som ger en uppfriskande start.
  • Grön äpple: Tillför en fruktig och energigivande ton som balanserar doftens fräschör.
  • Lemon: En citrusaktig och livlig not som förstärker doftens dynamik.

Hjärtnoter:

  • Geraniumblad: En aromatisk och maskulin not som ger djup åt hjärtat.
  • Ambroxan: Tillför en sensuell och förförisk ton som kompletterar de andra hjärtnoterna.
  • Verbena: En frisk och citrusaktig not som balanserar hjärtat och ger en subtil fräschör.

Basnoter:

  • Vanilj: Ger en söt och krämig avslutning som är både förförisk och behaglig.
  • Vetiver: En jordnära och maskulin ton som ger basen djup och karaktär.
  • Cederträ: Tillför en träig och robust ton som fulländar doftens elegans.

Förpackning och Design

Flaskan för Versace Eros är lika imponerande som doften själv. Designad med Versaces signaturstil och inspirerad av antikens konst och arkitektur, är flaskan en symbol för skönhet och elegans. Med sin robusta och maskulina form, är flaskan en omedelbar blickfångare och en perfekt prydnad på varje parfymbord.

Användning och Anledning

Versace Eros EdT 50ml är en mångsidig doft som passar för alla tillfällen, både dag och natt. De fräscha och fruktiga topp- och hjärtnoterna gör den idealisk för daglig användning, medan de sensuella och förföriska basnoterna gör den till ett perfekt val för kvällsevent och romantiska tillfällen. Oavsett var du är, kommer Eros att framhäva din passion och magnetism.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Versace Eros EdT 50ml mer än bara en parfym; det är en doft som fångar essensen av kärlek och begär. Med sin passionerade och förföriska doftprofil erbjuder den en unik upplevelse som utvecklas över tid. Upptäck denna ikoniska doft och låt den bli en del av din personliga stil.