VARUMÄRKEN

Det finns många populära parfymvarumärken, vart och ett med sin egna distinkta prägel.

Några av de mest populära märkena är Chanel, Dior och Gucci. Dessa märken har funnits i många år och har en trogen följarskara bland parfymälskare.

Varje märke har sin egen doft som skiljer det från de andra.

Vi har sammanställt en komplett lista som uppdateras regelbundet från de största modehusen samt de populäraste kändisparfymerna så att du lätt hittar vad du söker efter.

Hitta rätt parfym till rätt pris. 

På parfymkungen hittar du över 1000 olika parfymer från de största och kändaste tillverkarna på marknaden.

Fynda bland mängder av olika varumärken, vi listar priser från de populäraste Svenska parfymbutikerna och uppdaterar våra priser dagligen.

parfymvarumärken

Hitta rätt varumärke just för dig.

Det finns ett stort utbud av olika parfymer på marknaden,
och det kan vara svårt att veta vilken som är rätt för just dig.
Men det finns några saker som du kan tänka på när du väljer en parfym, till exempel doft, budget och personlig stil. När det gäller doft är det viktigt att välja en som passar dina egna unika behov.
Du bör titta på de olika noterna i olika parfymer och försöka identifiera de dofter som du gillar och inte gillar. Det är också en bra idé att prova några olika parfymer för att se hur de fungerar på dig innan du köper den.
Man kan också chansa och se vilka parfymer som är bästsäljande och på så sätt välja något som är beprövat av andra parfymälskare.

Bästsäljande varumärken i världen.

Marc Jacobs – Parfymer från Marc Jacobs har länge varit en favorit hos många, men senaste åren har butikerna sett en ökning i försäljningen. En bidragande faktor är den superpopulära Marc Jacobs Daisy som blivit en storsäljare.
Chanel – Ja, man behöver nog inte säga så mycket mer än bara varumärkets namn för att folk ska associera det till populära och lyxiga dofter däribland den storsäljande signaturdoften CHANEL No.5.
Giorgio Armani – Från det stiliga modehuset kommer många storsäljare för både kvinnor och män, bla Giorgio Armani Si, eller Acqua Di Gio.
Dior – Lyxigt, det är det första man tänker på när man höra namnet, parfymer från Christian Dior tillhör det dyrare segmentet av märkesparfymer men har inte hindrat många från att införskaffa parfym från detta populära märke.
YSL – Likaväl populärt som lyxigt, parfymer från Yves Saint Laurent har alltid varit ett bra val om man vill kosta på sig ett riktigt exklusivt modehus på flaska.
 
Parfymkungen.se
Logo